Kvalitetskött direkt från gården

Cowfunding älskar en riktigt bra stek och är fullkomligt överens om att människor ska kunna köpa kött på ett mer informerat och transparent vis.
Varför anser de detta? Därför att de verkligen tycker att det har betydelse. Varje toppkock i världen värderar sina produkters ursprung, de sätter en ära i att deras måltider bygger på fina och respektabla grunder. När du köper vin så väljer du ut en druva du gillar, om det ska vara ett årgångsvin och kanske framförallt var vinet ska komma ifrån. Föreställ dig att de enda möjligheterna som fanns var ”rött” eller ”vitt”. Det hade varit väldigt tråkigt, men tyvärr är det ofta på det viset kött säljs till oss idag.

Cowfunding erbjuder sina kunder ett sätt att köpa fantastiskt kött från fantastiska gårdar, på ett öppet och medvetet vis. Deras kunder vet om att det kött de ställer på sina matbord kommer direkt från en närliggande gård där man arbetar hårt för en god djurhållning, där allt kött tas till vara och den enda sträckan som köttet färdas på är från uppfödaren till konsumenten.

 • Kund

  Cowfunding

 • Uppdrag

  Att lyfta varumärket och dess kundvård genom bättre material och tonalitet både grafiskt och textmässigt.

 • Tjänster

  Art Direction, Copy, Grafisk formgivning, Idé & koncept, Printproduktion

 • Besök

  cowfunding.se