Spännande möjligheter

Bromölla Fritidscenter är ett helägt dotterbolag till Bromölla kommun. Fritidscentret ska äga och driva anläggningar för hälsa, utbildning, kultur, konferenser och mässor i Bromölla kommun.

I Sparbankshallen, som har ett markplan på 6000 kvm, finns sportgolv på 800 kvm, konstgräs på 2400 kvm, 1 stort konferensrum, 14 omklädningsrum, toaletter, cafeteria, föreningskontor och företagshälsovård. Sparbankshallen vänder sig till både företag, föreningar och privatpersoner, både inom eller utanför Bromölla Kommun, att boka och nyttja.

Idrottsparken norr om kanalen är en plats där människor möts över generationsgränserna. Här finns utrymme för många varierande aktiviteter för människor i alla åldrar.

Ivöstrands idrottspark och omgivningar ger alla i Bromölla kommun och våra besökare från andra orter en spännande möjlighet att hålla sig i trim och testa på nya aktiviteter.

  • Kund

    Bromölla Fritidscenter

  • Uppdrag

    Att ta fram en logotyp för det nya Bromölla Fritidscenter samt grafisk profil med allt från korrespondensmaterial till grafiska riktlinjer.

  • Tjänster

    Art Direction, Grafisk formgivning, Printproduktion